Festmények

Hódmezővásárhelyre, ahol jelenleg is él két éves korában került. Már kisiskolás korában sikerült megízlelnie az alkotás örömét. Mestere, Fodor József festőművész keze alatt ismerkedett meg a képzőművészet alapjaival. Érettségi után felvételt nyert a Dekoratőrképző Szakiskolába, melyet 1981-ben végzett el. Dekoratőrként egy kereskedelmi vállalatnál öt évig, grafikusként a helyi Petőfi Művelődési Központban hét évig dolgozik.
1984-től 1994-ig hallgatója a Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskolának. Itt ismerte meg feleségét Kakuk Tündét, aki művésztanár a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában. Mestere javaslatára jelentkezett a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületébe, ahová felvételt nyert. 1995 óta a hódmezővásárhelyi Kollektív Műteremben dolgozik.
Munkáit több országos csoportos, és önálló kiállításokon mutatta már be. Többféle stílusban dolgozik. A zene iránt érzett rajongás "terméke" az a fantáziavilág, ami tulajdonképpen maga a muzsika két dimenzióban kifejezve. A másik a hagyományos alföldi realista stílus, melynél a közvetlen lakókörnyezete szépségeit örökíti meg, illetve az utazásai során készített vázlatokat dolgozza fel. Képei derűs hangulatúak, optimizmust sugároznak. 

Készítette Dongo Web Design