Festmények

Közel húsz éve tevékenykedem, mint alkotó. Folyamatos önképzéssel/Szabadiskola/ valamint az SZTE JGYPK képgrafika szakának hallgatójaként bővítettem tudásomat. A virágok szeretete egészen gyerekkorom óta végig kísér. Témaválasztásom adott volt, és ennek sikeressége párosult a klasszikus értelembe vett csendéletek keresésének igényével. Hiszen ez az ősigény évszázadokon keresztül része a mindenkori lakáskultúra történetének. Maga a virág ezerarcú világ, és kimeríthetetlen variációk lehetőségét kínálja az alkotónak. Figurális képeim szintén egyfajta szeretetről árulkodnak az ember szeretetéről. Ezen életem megélése előtt oly területen folyt tevékenységem, ahol rászorultakon kellett segíteni, és igen nagy örömmel tettem ezt.
Tudom, hogy jelen munkásságommal is az emberek egyfajta igényét szolgálom ki. Ez esetben szemeket gyönyörködtetve. Mert vallom, hogy egymás szolgálatára vagyunk itt a földön, melyet tehetségünkkel ám méltóságteljes alázattal kell cselekednünk.

Számos csoportos és egyéni kiállításon szerepelt 1993-tól kezdődően itthon és Európa más országaiban is. Finom, kellemes pasztell színekben pompázó csendéletei és alakos festményei tették közkedveltté.

Készítette Dongo Web Design