Dísztárgyak, ajándéktárgyak

Goebel/üveg

Goebel porcelángyár: A 170 éves  német porcelán gyár Artis Orbis kollekciója világhírű festők /Monet, Klimt, Mucha, Van Gogh stb./ képeit teszi rá különböző használati tárgyakra, aláírásukkal együtt, színhelyesen, amik az értékét adják a többi piacon lévő reprodukciókkal szemben. Az évente megújuló kollekciójukat üzletünkben lévő katalógusban lehet áttekinteni és megrendelni a kiválasztott tárgyat. Minden darabhoz certifikát jár. Számos nagyobb képet, vázát korlátozott példányszámban gyártanak.

Rosina Wachmeister festőnő méltán híres macskáit is porcelánba öntötték a cica barátok nagy örömére. Számos kiegészítő is megtalálható a prospektusukban, így nálunk is megrendelhető a konyhai szettektől a táskákon át a lakásfelszerelési  tárgyakig.

2017 ben kezdenek el Billy,  a New yorki festővel dolgozni, akinek a manapság népszerű popart festményeit vitték fel vázákra, a szokásos szájjal fújt technikával, így minden darabjuk kézzel készült tárgynak minősül.

Ebben az évben is számos újdonságot vezetnek be a folyamatosan kapható árú készlet mellé. Az új festők mellett apróságaikat is - kompakt tükör, ékszerek, esernyők stb. -, már nagyon várják a Goebel rajongók, akik szeretik minőségi művészeti tárgyakkal körülvenni magukat.

Mucha Négy évszak/ váza
Készítette Dongo Web Design